Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas sneakers
#1
Klicka och bokmärke vår officiella adidas Yeezy Boost adidas originals 350 v2 Zebra lanseringssida nu för mer detaljerad bild. Vad som kanske kommer att bli den mest populära siluetten från den kommande Parley x adidas Ultra Boost Coral Bleaching Collection kommer att vara Ultra Boost 3.0. Denna nya samarbetsfärgväggen från Parley x adidas Ultra Boost 3.0 kommer tillverkade av en White Primeknit övre som tillverkas av att återanvända i genomsnitt 11 plastflaskor per par. Även snören, hälbanan, hälräknaren, hälfodret och sockelfodralet är gjorda av återvunnet PET-material. 

Den nya färgvägen återkallar korallblekningskrisen som hotar oceanerna och är också symbolisk för den vita flaggan mänskligheten bör höja för att göra fred med oceanerna, för att stoppa havsföroreningar i plast med adidas gazelle ett samarbetsperspektiv: Parley AIR-strategin som står för " Undvik "användningen av plast," Avbrytande "plastavfall och" Redesign "själva plastmaterialet. Skorna är också utrustade med en NFC Chip - en unik digital upplevelse för att lära sig mer om adidas adidas stan smith x Parley-partnerskapet samt Parley AIR-strategin. 

Sats att släppa den 8 juni till ett pris på $ 200, kommer du att plocka upp Parley x adidas Ultra Boost 3.0 Coral Bleaching? En del av den nya kommande Parley x adidas Ultra Boost-samlingen är denna orörda version av Ultra Boost Uncaged. Som vi noterade tidigare var samlingen som släpptes i maj inspirerad av Oceanens blå färg. 

Parley AIR-strategin som står för att undvika användning av plast, Avbrytande av plastavfall och omformning adidas nmd r1 av själva plastmaterialet. Ultra Boost X från samlingen har en Isy Blue och White Primeknit övre med en särskiljande Adaptive Arch, vilket garanterar fri rörlighet under en kör, för ökad komfort och stöd. Varje par är konstruerat och återanvänder i genomsnitt 11 plastflaskor per par i övre. Även snören, hälbanan, hälräknaren, hälfodret och sockelfodralet är gjorda av återvunnet PET-material. 

Hela övre kommer i en lila glöd nyans, som även omfattar märkesbandet, hålkorgssystemet / remmen, snören och tungan. Ytterligare branding kan hittas med hjälp av tonala Tre Stripes på mellansolen och EQT ADV slår på tungan. Utan nu kan damerna hämta adidas EQT Support ADV Purple Glow till detaljhandelspriset på $ 110. Det var officiellt annonserat förra veckan att adidas Yeezy PowerPhase, som ursprungligen släpptes tillbaka i mars, skulle bli omstötning adidas sneakers i månaden. Nu är vi bara två dagar borta från skoens återkomst. 

Tillverkad exklusivt i GS-storlekar, har den här versionen av Stan Smith det vita läder övre accent av de iriserande träffarna som placeras på hälen. Hälgen förändras gradvis som färgvinkel, som synvinkeln eller vinkeln på belysningsändringar resulterar i en mycket djärv finish. Perforeringar som används för tre ränder, en vitsål och vita snör åt att komplettera utseendet. För er alla som passar in i GS storlekar? Är du nere för att rocka ett par adidas Originals Stan Smith GS Iridescent [Image: %7Bkeyword-318kgb.jpg] i sommar. Leta efter dem idag hos utvalda internationella återförsäljare.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)